Честит рожден ден на Адвокатско дружество „ДОБРЕВ И ЛЮЦКАНОВ” – единствената фирма–член на MI

Адвокатско дружесво „Добрев и Люцканов“ отпразнува 24-та си годишнина като „Firm of the month” за месец февруари в класация на Macrell International.

Дружеството стана член на международната организация Mackrel lInternational през октомври 2010 г. Нашата кантора намери смисъл в обединяване на усилията си с MackrellInternational с цел предоставяне и получаване на висококачествени адвокатски услуги. От опит знаем, че всеки, който е свързан с член на Mackrell, ще бъде обслужен бързо и компетентно. Ангажимент да води делата на препоръчания клиент с най-висок професионализъм е поел всеки член на организацията.

Mackrell International е една от първите асоцииации на независими адвокатски кантори от над 51 държави. Това основно са независими адвокатски дружества, които са подбрани внимателно. Близките отношения между членовете са крайъгълният камък на тази организация и гарант, че клиентите ни получават прецизни и точни правни и търговски съвети навсякъде по света.

Едно от най-добрите правни издания Chambers and Partners Global Guide класира Mackrell International за пръв път през 2013 г. като водеща междунардна правна организация.