От месец юли 2015 г. Ваня Ангелова и Кристина Гунева са вече с длъжност Асоцииран адвокат в Адвокатско дружество Добрев и Люцканов

Vanya Angelova

Адв. Ваня Ангелова се присъедини към екипа на Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов” през 2010 г. като стажант. От 2012 г. е Младши асоцииран адвокат, а от юли 2015 г. – Асоцииран адвокат.

Специализира в областта на Инфраструктура, транспорт и комуникации и Несъстоятелснот. Има опит в Съдебни спорове и алтернативно разрешаване на спорове.

Адв. Ангелова е магистър по право (2011 г.) от Югозападен университет „Неофит Рилски” и бакалавър по журналистика (2010 г.) от Софийски университет „Климент Охридски”.

Член на Софийска адвокатска колегия.

Ваня владее немски и английски език.

 

Kristina Gouneva

Адв. Кристина Гунева се присъедини към екипа на Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов” през 2012 г. като стажант. От 2013 г. е младши асоцииран адвокат, а от юли 2015 г. – Асоцииран адвокат.

Адв. Гунева специализира в областите Банково и финансово право; Данъчно право; Несъстоятелност. Има опит в Съдебни спорове и алтернативно разрешаване на спорове, Капиталови пазари.

Кристина Гунева е магистър по право (2011 г.) от Софийски университет „Св. Климент Охридски”, специализация: Международно право и международни отношения; Правораздаване; Публична администрация. Дипломиран бакалавър по Международни отношения (2013 г.) от Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

Адв. Кристина Гунева е Арбитър към Арбитражен съд София. Член на Софийска адвокатска колегия.