Mackrell International, в която членува Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов“ е в челните позиции на престижната международна класация на Chambers & Partners

Според последното издание на Chambers & Partners Global Guide за клиенти, Chambers Global 2015 Mackrell International, в която членува Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов“ е сред водещите глобални правни асоциации. След детайлно проучване сред бизнеса, Mackrell International беше класирана в категорията за водещи правни сдружения в глобален мащаб и за Латинска Америка.

Адвокатско дружество Добрев и Люцканов е член на Mackrell Internationalот 2010 година. Основната цел на това членство е предоставянето на висококачествено глобално правно обслужване на клиентите на Дружеството. Mackrell International обхваща 90 адвокатски дружества с общо 4 500 адвоката, работещи в 60 държави. През последните 12 месеца организацията засили присъствието си в САЩ чрез експанзия в нови щати, вписа нови членове от Китай и Индия и поднови сформирането на работни групи, за да посрещне нуждите на клиентите.

„Нашите клиенти работят на световната сцена и за да се грижим за тях ние трябва да можем да разчитаме на правна експертиза от целия свят. Да сме част от Mackrell Internationalни помага да направим точно това, когато знаем че нашите клиенти са поверени на най-добрите професионалисти.“, коментира участието на Дружеството в Makrell International адв. Румен Люцканов.

Клайв Миевил, Управляващ директор на Mackrell International каза: “Класирането ни в директорията на Chambers e нещо към което се стремяхме и постигнахме с труд и затова се вълнуваме, че отново сме там. Това е постижение, което отразява работата и стремежа към качество на всички фирми членуващи в Mackrell International.“