Адвокатско дружество Добрев и Люцканов е част от водеща световна правна мрежа

Адвокатско дружество Добрев и Люцканов е част от водеща световна правна мрежа, според последното издание на „Чембърс енд Партнърс – глобалнен правен гайд за клиенти, 2016 година“. След обстойно проучване сред бизнеса, Макрел Интернешънъл е класирана в категорията за водещи правни организации в латиноамериканското и в глобалното издание.

„Чембърс енд Партнърс“ изготвя и публикува правни справочници от 1990 година. С екип от над 150 изследователи на пълно работно време в централния им офис в Лондон, най-добрите в света адвокати, фирми и организации са идентифицирани и класирани, на базата на задълбочено проучване.

С цел да предостави на своите клиенти висококачествено глобално обслужване, Адвокатско дружество Добрев и Люцканов се присъедини към Макрел интереншънъл през 2010 година. В организацията членуват 90 адвокатски дружества от 60 държави и предоставят правна помощ чрез 4500 адвоката. През последните 12 месеца организацията затвърди покритието си чрез разрастване в нови държави, вписване на нови членове от Китай и Индия и рестартиране на работните групи, за да посрещне изискванията на клиентите.

За адвокатско дружество Добрев и Люцканов е привилегия, а за клиентите – безспорно предимство, да бъде единствен представител на Макрел интернешънъл в България. Членството в глобалната мрежа ни позволява да отговорим на нуждите на нашите клиенти по най-ефективния начин и да им предложим качествено правно обслужване в световен мащаб.